Pregled dogodkov Policijske postaje Grosuplje v preteklih 7 dneh

Ivančna Gorica, 04.08.2015


Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7 dneh od 27. 7. 2015 od 7. ure do 3. 8. 2015 do 7. ure, na območju občin Ivančna Gorica, Grosuplje in Dobrepolje, obravnavala 18 kaznivih dejanj, 3 prometne nesreče in eno kršitev javnega reda in mira.
KAZNIVA DEJANJA:
Na območju občine Ivančna Gorica
so policisti obravnavali vlom v hišo, kjer je storilec poskušal vlomiti skozi balkonska vrata, vendar je dejanje ostalo pri poskusu. Policisti so obravnavali dva vloma v vikend; tatvino telefona; vlom v avtodom; dva poskusa vloma v hišo; tatvino denarnice; vlom v hišo, kjer je storilec odtujil pralni stroj.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazenskimi ovadbami obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

PROMETNA VARNOST IN JAVNI RED IN MIR:
Na območju občine Ivančna Gorica
so policisti obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznica osebnega avtomobila, zaradi napačne strani vožnje trčila v motorista, ki je bil lažje telesno poškodovan. Obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, kršitelju je bil izdan plačilni nalog, zaradi napačne strani vožnje.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki