Pregled dogodkov Policijske postaje Grosuplje v preteklih 7 dneh

Ivančna Gorica, 23.06.2015


Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7 dneh od 15. 6. 2015 od 7. ure do 22. 6. 2015 do 7. ure, na območju občin Ivančna Gorica, Grosuplje in Dobrepolje, obravnavala 21 kaznivih dejanj, 4 prometne nesreče, 4 kršitve javnega reda in miru ter 23 ne interventnih dogodkov.
KAZNIVA DEJANJA:
Na območju občine Ivančna Gorica so policisti v preteklih dneh obravnavali tatvino okrasnih pokrovov pri avtomobilu; vlom v vikend in vlom v vozilo.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazenskimi ovadbami obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

PROMETNA VARNOST IN JAVNI RED IN MIR:
Na območju občine Ivančna Gorica
so policisti obravnavali prometno nesrečo v kateri je voznica, zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala s ceste in se prevrnila na streho vozila. V nesreči je bila lažje telesno poškodovana.

Policisti so obravnavali tudi prometno nesrečo, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo in s kraja dogodka pobegnil. Na podlagi izjave priče prometne nesreče je bil pobegli voznik izsleden, zoper slednjega sledi hitri postopek.

Policisti so obravnavali napad in ugriz psa, zaradi kršitve določil ZZZiv bo zoper lastnico psov podan predlog za uvedbo hitrega postopka.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki