Izpostavljamo

Preventivna akcija testiranja avtomobilskih amortizerjev

Ivančna Gorica, 17.09.2014


V želji, da bi se občani Ivančne Gorice vozili kar se da varno, je Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu občine Ivančna Gorica v sklopu aktivnosti ob začetku šolskega leta, v sodelovanju z ZŠAM Ivančna Gorica, KS Ivančna Gorica ter ob pomoči Občine Ivančna Gorica in Trgovine Potokar, pripravil preventivno akcijo testiranja avtomobilskih amortizerjev.
Amortizerji so, kar se varne vožnje tiče zelo pomemben del avtomobila. Pomembno vlogo igrajo pri učinkovitosti zaviranja, legi na cesti, aquaplaningu, osvetljevanju cestišča in nenazadnje pri udobju v vožnji.

Razlogov za brezhibne amortizerje na vaših avtomobilih je torej več kot dovolj.

Pripeljite svoje jeklene konjičke v petek 19. 9., od 9. do 17. ure, ali v soboto, 20. 9., od 9. do 12. ure, v Trgovino Potokar v Ivančno Gorico na brezplačni pregled amortizerjev in ugotovite v kakšnem stanju so amortizerji na vašem avtomobilu.

Vabijo SPV Ivančna Gorica, ZŠAM Ivančna Gorica, KS Ivančna Gorica in Trgovina Potokar.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki