Izpostavljamo

Občinska volilna komisija obvešča

Ivančna Gorica, 15.09.2014


Občinska volilna komisija Ivančna Gorica obvešča občanke in občane, ki bodo imeli volilno pravico na letošnjih lokalnih volitvah dne 5. oktobra 2014, o načinu glasovanja po pošti, glasovanja na domu, glasovanja na volišču dostopnim invalidom in kdaj potekajo predčasne volitve.

Volivci, ki želijo glasovati po pošti, morajo to sporočiti Občinski volilni komisiji Ivančna Gorica, na naslov Sokolska 8, Ivančna Gorica, najkasneje do 24. 9. 2014. Po pošti lahko glasujejo volivci, ki imajo stalno prebivališče v občini Ivančna Gorica, in bodo na dan glasovanja na zdravljenju v bolnišnici ali zdravilišču, v priporu in oskrbovanci domov za starejše.

Volivci, ki se zaradi bolezni ne morejo osebno zglasiti na volišču, kjer so vpisani v volilni imenik, lahko glasujejo pred volilnim odborom na svojem domu, če to sporočijo Občinski volilni komisiji Ivančna Gorica, najkasneje do 1. 10. 2014.

Do 1. 10. 2014 morajo volivci, ki želijo glasovati na volišču, ki je dostopno invalidom in ne na volišču, kjer so vpisani v volilni imenik, to svojo namero sporočiti Občinski volilni komisiji Ivančna Gorica.

Predčasno glasovanje bo možno od 30. 9. 2014 do 2. 10. 2014 v Kulturnem domu Ivančna Gorica, Sokolska ulica 4, Ivančna Gorica, v času med 9.00 in 17.00 uro. Volišče je dostopno invalidom.

Na dan glasovanja 5. 10. 2014 bodo volivci lahko volili na volišču, na območju katerega so vpisani v splošni volilni imenik. Volišča bodo na dan glasovanja odprta od 7. do 19. ure.

Volivec lahko glasuje samo osebno in sicer na volišču, na katerem je vpisan v volilni imenik. Volišče je razvidno iz obvestila volivcu, ki ga bo vsak volivec prejel po pošti.

Informacije:

Preberite še:


Lokalne volitve 2014 v Občini Ivančna Gorica

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki