Izpostavljamo

Obnova vodovoda, optični kabel in javna razsvetljava

Ivančna Gorica, 12.09.2014


V tem tednu si je župan Dušan Strnad skupaj s sodelavci z oddelka za investicije in upravljanje infrastrukture ogledal gradbena dela na Ulici Dolenjskega odreda v Ivančni Gorici.
Na tej lokaciji je bila do sedaj že izvedena obnova večine vodovodnih cevi, eden od krakov vodovoda pa se dokončuje še v teh dneh. Sočasno z obnovo vodovoda je družba Telekom Slovenije vgradila tudi cevi za optično omrežje.
Trenutno potekajo še gradbena dela za javno razsvetljavo. V cestišče že polagajo stigmafleks cevi ter ob opornih zidovih in ograjah izdelujejo podstavke za drogove javne razsvetljave. Po končanih delih se bo cestišče še asfaltiralo. Na ta način se podobno kot že pri obnovi infrastrukture na drugih ulicah v Ivančni Gorici in po občini, obnovitvena dela izkoriščajo tudi za nadgradnjo infrastrukture, kar še dodatno prispeva k večji kakovosti bivanja občanov.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki