Izpostavljamo

Umrl je Stanislav Osterman, častni občan Občine Ivančna Gorica

Ivančna Gorica, 10.09.2014


Občina Ivančna Gorica sporoča, da je v ponedeljek 8. septembra v 70. letu starosti umrl Stanislav Osterman, prejemnik najvišjega priznanja Občine Ivančna Gorica – častni občan in nekdanji direktor družbe Livar d.d. iz Ivančne Gorice.


STANISLAV OSTERMAN

častni občan Občine Ivančna Gorica

(1944 - 2014)

Pogreb pokojnika bo v jutri v četrtek, 11. septembra 2014, ob 16. uri, na pokopališču v Kamniku. Žara pokojnega bo v mrliški vežici Kamnik – Žale, na dan pogreba od 9. ure dalje.

Stanislav Osterman se je rodil 17. 08. 1944. Leta 1993 se je zaposlil v Livarju v Ivančni Gorici kot direktor sektorja ekonomike. V letu 1998 je bil začasno imenovan za vršilca dolžnosti uprave družbe Livar, leta 1999 pa je bil prvič imenovan za direktorja družbe Livar za petletno obdobje. Leta 2004 mu je nadzorni svet Livarja ponovno potrdil imenovanje še za nadaljnjih pet let. V letu 2005 je z imenovanjem dvočlanske uprave Livarja prevzel funkcijo predsednika uprave.

Predsednik uprave Osterman je svojo energijo vlagal tudi v dejavnosti izven Livarja. Kot predsednik Nogometnega kluba Livar je pripomogel k razvoju te športne dejavnosti v Občini Ivančna Gorica, klubu pa je z generalnim sponzorstvom omogočil razvoj in delovanje preko 200 članov vseh starostnih skupin in uspešno nastopanje v slovenski nogometni ligi.

Občina Ivančna Gorica mu je zaradi njegovega življenjskega dela in velikih uspehov, ki jih je v dolgoletnem vodstvenem delu ustvaril in s tem dal prispevek v celostnem pogledu kraju in občini, leta 2007 podelila naziv častnega občana.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki