Izpostavljamo

Devetdeset let Marije Pušljar iz Škrjanč in Amalije Novak iz Fužine pri Zagradcu

Ivančna Gorica, 06.02.2014


Včeraj je župan Dušan Strnad v Škrjančah obiskal občanko Marijo Pušljar iz Škrjanč, ki je praznovala devetdeset let. V krogu njenih domačih ji je zaželel veliko zdravja in še na mnoga leta.
Slavljenka se je rodila 5. februarja davnega leta 1924 v Malem Črnelem, materi Frančiški in očetu Jožetu Glavanu v družini enajstih otrok. Slavljenka Marija je bila četrta po vrsti. Leta 1946 se je poročila z možem Frančiškom, kjer sta si v Škrjančah ustvarila topel dom in h kruhu spravila tri sinove. Kljub njeni visoki starosti ji razum in pamet še kako dobro služita, vsakodnevno pa se razveseljuje obiskov njenih sedmih vnukov in treh pravnukov.
Županovemu obisku je prisostvoval tudi slavljenkin sin Milan, ki je županu ob tej priložnosti razkazal tudi sedež svojega uspešnega podjetja, ki se ukvarja z gradbeništvom, gradbeno mehanizacijo in avtoprevozništvom.

Že v ponedeljek pa je devetdeseti rojstni dan praznovala tudi občanka Novak Amalija iz Fužine pri Zagradcu. Tudi njej je župan izrazil voščila ob visokem osebnem jubileju.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki