Prizidek k vrtcu v Višnji Gori že pod streho

Ivančna Gorica, 28.11.2013


Gradnja prizidka k vrtcu v Višnji Gori je v polnem zagonu. Vrtec je že pod streho, v notranjosti se zaključujejo napeljave strojnih in elektro instalacij, v naslednjem tednu bodo izvedli hitro sušeče estrihe, sledile bodo obdelave sten, izvedba montažnih stropov, ter vgradnja talnih oblog. Sočasno se ureja tudi zunanja okolica z igriščem. Položeni so že tlakovci, v drugem tednu sledi sajenje dreves ter zasaditev zelenice. Zunanja igrala in notranja oprema je že naročena.
Potek gradnje prizidka k vrtcu so si minulo sredo pred začetkom redne seje ogledali tudi občinski svetniki. Prizidek k obstoječi enoti vrtca Polžek je lesene montažne konstrukcije, v katerem sta v pritličju predvideni dve veliki igralnici s sanitarijami in pripadajočimi garderobami ter skupni večnamenski prostor, ki ga obstoječi vrtec nima. Po zaključku izgradnje bo imel vrtec štiri oddelke, dva obstoječa za otroke 2. starostnega obdobja in dva nova za otroke iz 1. starostnega obdobja. Skupno to pomeni 81 otrok.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki