Zaključek asfalterskih del

Ivančna Gorica, 18.11.2013


V četrtek se je župan Dušan Strnad sestal s predstavniki podjetja Mapri Pro asfalti in CVP d.o.o. iz Ljubljane, ki so bili letos v naši občini izvajalci asfalterskih del. Namen sestanka je bil analiza zaključka asfalterskih del za tekoče leto.
Kot je uvodoma dejal župan je po podpisu pogodbe v mesecu juniju, izbrani izvajalec pogodbena dela opravljal skladno z pogodbenimi določili. Skupna ugotovitev je bila, da so bila dela opravljena kvalitetno in po pravilih gradbene stroke, ob upoštevanju vseh predpisov in dogovorjenih rokov.

Žal je obseg del povezan s proračunskimi sredstvi, ki jih je bilo letos v ta namen zaradi obilne zime nekoliko manj, saj je bilo stroškov za zimsko službo več kot 1.200.000 evrov.

Predstavnik asfalterjev je povedal, da se bo v prihajajočih dneh asfaltiral še preostanek razširjene ceste proti Šentvidu in križišče pri svetem Roku, nekaj malega pa se mora postoriti še na Muljavi.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki