Povabilo k izdelavi prazničnih voščilnic

Ivančna Gorica, 15.11.2013


Svet župana za starosti prijazno občino tudi letos vabi najrazličnejše ustvarjalce iz občine Ivančna Gorica k izdelavi prazničnih voščilnic. Vse izdelane voščilnice bodo sodelovale v natečaju za najizvirnejšo voščilnico v različnih kategorijah.
Voščilnice bodo sodelovale v izboru za najizvirnejšo voščilnico v naslednjih kategorijah:
  • predšolski otroci
  • osnovnošolci
  • srednješolci
  • ostali
Najboljše voščilnice po izboru strokovne komisije Sveta župana za starosti prijazno občino, se bodo predstavile v sejni sobi Občine Ivančna Gorica, na seji Občinskega sveta v mesecu decembru, avtorji pa bodo simbolično nagrajeni. Vse izdelane voščilnice pa bodo kot županovo voščilo poslane vsem starejšim občanom v občini Ivančna Gorica.

Prijazno vabimo k sodelovanju vrtec z vsemi enotami, obe osnovni šoli s podružnicami, srednjo šolo, likovna, kulturna, upokojenska in druga zainteresirana društva, institucije in občane. Če si starejši in mlajši med seboj pomagamo, zmoremo več in ustvarjamo boljšo in lepšo družbo. Cenimo ustvarjalnost in inovativnost. Vemo, da je vsak izdelek unikat, zato bodo vse voščilnice hvaležno sprejete.

Prosimo, da voščilnice, ki jih boste izdelali v vaših sredinah, krožkih in druženjih pošljete ali dostavite na naslov: Občina Ivančna Gorica, Sokolska 8, Ivančna Gorica, do 4. decembra 2013.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki