Izpostavljamo

Zaključena je akcija zbiranja odpadne električne in elektronske opreme, odpadnih sijalk ter odpadnih baterij in akumulatorjev (OEEO)

Ivančna Gorica, 26.10.2012


Javno komunalno podjetje Grosuplje sporoča, da je zaključena akcija zbiranja odpadne električne in elektronske opreme, odpadnih sijalk ter odpadnih baterij in akumulatorjev.

Omenjeni odpadki sodijo med okolju nevarne in škodljive odpadke. Javno komunalno podjetje Grosuplje jih zbira, družba Zeos pa poskrbi za pravilno obdelavo teh odpadkov. Vsi, ki so med 15. 9. 2012 in 15. 10. 2012 oddali OEEO v CERO Špaja dolina so lahko izpolnili nagradni kupon. V času, ko je potekala nagradna igra, smo zbrali naslednje količine odpadkov:
  • 9.630 kg malih gospodinjskih aparatov,
  • 4.190 kg televizorjev in monitorjev,
  • 7.620 kg hladilno-zamrzovalnih aparatov in ostalih velikih gospodinjskih aparatov,
  • 20 kg odpadnih sijalk …
Nagradna igra se je zaključila z žrebanjem, ki smo ga izvedli v soboto, 20. 10. 2012 v sklopu Dneva odprtih vrat CERO Špaja dolina.
Nagrade prejmejo:
  1. nagrada: hladilnik – Maja Zupančič, Kriška vas
  2. nagrada: vodeni ogled po Radenskem polju in kosilo za dve osebi - Janez Borštnik, Kriška vas
  3. nagrada: vodeni ogled po Radenskem polju in kosilo za eno osebo – Jernej Jerman, Grintovec
Nagrajencem čestitamo. O prevzemu nagrade bodo pisno obveščeni.

Akcija je potekala v okviru slovenske osveščevalne kampanije za ravnanje z OEEO in osveščevalne akcije JKP Grosuplje o ravnanju z odpadki.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki