Danes predstavitev Šentvida pri Stični na TV Novo mesto

Ivančna Gorica, 08.06.2012


V sklopu promocije nove vidne podobe občine in blagovne znamke Prijetno domače, Občina Ivančna Gorica izvaja v sodelovanju s televizijsko hišo Vaš kanal TV Novo mesto predstavitev turistične ponudbe naše občine. Danes bo v oddaji Turizem in mi prispevek o turistični ponudbi Šentvida pri Stični. Oddaja bo na Vašem kanalu na sporedu ob 20.30 uri.
Od aprila dalje televizija Vaš kanal v mesečni oddaji Turizem in mi, ki je posvečena turističnim temam, predstavlja z reportažnimi prispevki tudi ponudbo naše občine. Tako sta bila v aprilski in majski oddaji predstavljeni Ivančna Gorica in Stična, danes pa je na vrsti Šentvid pri Stični. Reportaža je nastala ob priliki otvoritvi turistične info točke 28. aprila. Tekom celega leta bodo vsak drugi petek v mesecu predstavljena krajevne skupnosti iz naše občine in njihova turistična ponudba.

Oddaje s prispevki so na voljo v spletnem arhivu Vašega kanala.

Ponovitev nocojšnje oddaje bo v nedeljo 10. junija ob 21.45.

 


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki