Obvestilo o ponovni javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka OPPN Turistično območje Gabrovčec - Virje in okoljskega poročila

Ivančna Gorica, 29.03.2010


Občina Ivančna Gorica obvešča, da bo potekala ponovna javna razgrnitev dopolnjenega osnutka Občinskega podrobnega prostorskega načrta za turistično območje Gabrovčec - Virje in okoljskega poročila.

Gradivo dopolnjenega osnutka občinskega podrobnega prostorskega načrta za turistično območje Gabrovčec – Virje in okoljskega poročila bo ponovno javno razgrnjeno:
- v prostorih Družbenega centra Krka,
- v prostorih Občine Ivančna Gorica, Sokolska ulica 8, v delovnem času Občine Ivančna Gorica
- in na spletnih straneh Občine Ivančna Gorica.

Javna razgrnitev se začne 2. 4. 2010 in bo trajala trideset dni. V času javne razgrnitve bo organizirana javna obravnava in sicer v sredo, 14. 4. 2010 ob 17.00 uri v sejni dvorani Občine Ivančna Gorica.

V času javne razgrnitve lahko podate pisne pripombe in predloge, ki jih vpišete v knjigo pripomb na kraju javne razgrnitve, ali pošljete na Občino Ivančna Gorica s pripisom: »Pripombe na dopolnjen osnutek občinskega podrobnega prostorskega načrta za turistično območje v Gabrovčcu - Virje.«

Vabljeni!

docODLOK - dopolnjen osnutek (.doc 215KB)
pdfGrafični prikaz (.pdf 1.6MB)
pdfOkoljsko poročilo (.pdf 9.5MB)
docZloženka (.doc 81KB)

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki