Ponovitev razpisa za izbor besedila občinske himne

Ivančna Gorica, 06.04.2012


Komisija za izbor besedila himne občine Ivančna Gorica, v sestavi Vesna Celarc, Robert Kuhar, Robert Kohek, Milan Jevnikar in Tomaž Smole avtorjem in občanom sporoča, da prvi razpis ni prinesel pričakovane rešitve. Komisija je prejela devet predlogov, ki jih je natančno pregledala. Ugotovila je, da noben tekst ne ustreza vsem merilom iz razpisa. Zato komisija razpis zaključuje brez izbora himne in občini predlaga, da razpis za izbor besedila občinske himne ponovi.

Občina Ivančna Gorica


razpisuje


NATEČAJ ZA BESEDILO HIMNE OBČINE IVANČNA GORICA


1. Namen natečaja je pridobiti besedilo za himno občine Ivančna Gorica. Himna bo del celostne podobe občine, poleg drugih simbolov, ki jih občina že uporablja.

2. Besedilo naj izraža pripadnost občini Ivančna Gorica, predstavlja lahko njene naravne, kulturne in druge znamenitosti. Poskušajte v besedilo vključiti slogan občine »Prijetno domače«.
Besedilo naj bo zapisano v slovenskem jeziku, obsega naj tri štirivrstične kitice in odpev v urejeni metrični shemi. Avtorji naj upoštevajo, da bo besedilo kasneje uglasbeno.

3. Natečaj je anonimen. Sodelujejo lahko le občanke in občani občine Ivančna Gorica.

4. Avtorji besedilo pošljite v zaprti ovojnici, na kateri naj bo napisana šifra, brez imena pošiljatelja. V ovojnici naj bo posebej še ena zapečatena ovojnica označena z isto šifro, v njej pa naj bo list z vašimi podatki (ime, priimek, naslov, telefon ali elektronski naslov) ter obvezno podpisana izjava, da se avtor, v primeru izbora njegovega teksta, odpoveduje avtorskim pravicam v korist občine Ivančna Gorica.

5. Besedilo pošljite na naslov: Občina Ivančna Gorica, Sokolska ulica 8, 1295 Ivančna Gorica. Rok za oddajo besedil je 15. april 2012.

6. Prispela besedila bo pregledala in ocenila komisija.

7. Avtor izbranega besedila prejme honorar v višini 300 evrov neto.

8. Komisija bo rezultate natečaja objavila najkasneje v 14. dneh po zaključku natečaja, na spletni strani Občine, www.ivancna-gorica.si in v prvi naslednji številki Klasja.
Če nobeno predlagano besedilo ne bo zadostilo merilom razpisa, se razpis lahko ponovi.

9. Dodatne informacije v zvezi z natečajem so na voljo na telefonski številki 781 21 00.


Arhiv objav:


 
<< < 1 2 3 4 ... 30 ... 60 ... 90 ... 120 ... 150 ... 180 ... 209 > >>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<< < 1 2 3 4 ... 30 ... 60 ... 90 ... 120 ... 150 ... 180 ... 209 > >>
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki