Izpostavljamo

Pozdravljena mladina Občine Ivančna Gorica!

Ivančna Gorica, 05.10.2021


Znano je, da je naši občini za mlade in njihovo življenjsko blaginjo mar. Župan Dušan Strnad in vsi občinski svetniki se po svojih najboljših močeh trudijo, da bi se mladi različnih starostnih skupin in socialnih statusov v občini počutili sprejete in enakovredne. Kljub vsemu se lahko tudi vsi mladi strinjamo z njimi, da bi bilo participacijo mladih in njihovih vprašanj ter vsemi temami ter problematiko, ki zadeva mladino v občini, smiselno okrepiti.
S strani občinskih medijev ste bili zagotovo že obveščeni, da je bilo v letošnjem letu ravno s tem namenom oblikovano posebno posvetovalno telo župana – Komisija za mladinska vprašanja. Temeljna vloga te komisije je priprava dokumenta, ki vključuje dolgoročno strategijo razvoja občine na različnih področjih, s katerimi se mladi v občini že ukvarjamo, pa tudi tista, ki izkazujejo interes po izvajanju na novo. Gotovo ste že kdaj razmišljali o tem, na kakšen način bi lahko moj glas pripomogel k morebitnem izboljšanju stanja na področju izobraževanja, bivanjskih razmer, kmetijstva, zdravstva ipd. v Občini Ivančna Gorica.

Sedaj imaš priložnost biti slišan, podeliti svoje mnenje in predloge!

Komisija za mladinska vprašanja vabi k novim sodelovanjem in predlogom inovativnih idej, ki se dotikajo mladih v naši občini. Prav je, da se mladi aktivno vključujemo vseh področjih in na ta način pozitivno prispevamo v sooblikovanje skupnosti.
Vabljeni, da svoje predloge, vprašanja in pobude z nami pogumno podelite na enem izmed treh organiziranih srečanjih:
  • Torek, 12. 10. 2021, ob 18. uri, v kulturnem domu Zagradec. Vabljeni vsi mladi iz KS Ambrus, Zagradec, Muljava in Krka.
  • Sreda, 13. 10. 2021, ob 18. uri, v kulturnem domu Šentvid pri Stični. Vabljeni vsi mladi iz KS Šentvid pri Stični, Temenica, Sobrače in Dob.
  • Četrtek, 14. 10. 2021, ob 18. uri, v kulturnem domu Stična. Vabljeni vsi mladi iz KS Višnja Gora, Ivančna Gorica, Stična in Metnaj.
Zaradi lažje organizacije dogodka, ob upoštevanju trenutno veljavnih odlokov Vlade RS in upoštevanja pogoja PCT naprošamo, da svojo prisotnost sporočite na https://forms.gle/AcStCem5eksCFcQ27. Po uradnem delu srečanja sledi še neformalno druženje ob hrani in pijači.

Vprašanja, pobude in ideje lahko kadarkoli pošljete tudi na e-mail naslov: mladi@ivancna-gorica.si.

Spremljate nas lahko tudi na spletni strani Občine Ivančna Gorica in na družbenem omrežju Facebook.

Vljudno vabljeni v čim večjem številu!

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki