Izpostavljamo

V Ivančno Gorico prihaja aktualni državni prvak v rokometu

Ivančna Gorica, 01.10.2021


Rokometni klub SVIŠ iz Ivančne Gorice, vas v soboto, 2. oktobra ob 19. uri, vabi na ogled tekme 4. kroga 1. NLB rokometne lige, ko v goste prihaja ekipa Gorenja iz Velenja.
Aktualni državni prvaki se z eno zmago in dvema porazoma nahajajo na 8. mestu prvenstvene lestvice, domači rokometaši pa zasedajo 11. mesto in na svojem računu še nimajo točk. Na zadnjem gostovanju, v sosednjem Trebnjem, so Ivančani dokazali, da znajo in zmorejo igrati tudi proti močnejšim nasprotnikom.
Podprimo jih v čim večjem številu. Naj bo osnovnošolska dvorana znova polna najboljših navijačev, ki znate pričarati odlično vzdušje. Sponzorja tekme sta GMK EKO Gregor Kompare s.p. iz Šentvida pri Stični, ki se ukvarja z ročno izdelavo opečnih tlakovcev, njihovim polaganjem in vzdrževanjem ter VETERINA DOBRO-GROSUPLJE d.o.o., ki ima veterinarski ambulanti v Ivančni Gorici in Grosupljem.

Lepo vabljeni v soboto, ob 19. uri. Za ogled tekme je potreben pogoj PCT.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki