Izpostavljamo

Prihaja nova sezona Gledališkega abonmaja Ivančna Gorica 2021

Ivančna Gorica, 21.09.2021


Živimo v negotovih časih, ki delovanju gledališč niso najbolj naklonjeni. Kljub temu si želimo, da ta pomemben del kulture ostane prisoten med nami in nas povezuje. Na Zvezi kulturnih društev občine Ivančna Gorica so v sodelovanju z JSKD OI Ivančna Gorica ponovno pripravili dva abonmaja. Predstavljamo vam program za otroke in odrasle.
OTROŠKI ABONMA IVANČNA GORICA zajema štiri gledališke predstave, ki so primerne za otroke od 4. leta dalje. Obeta se pester nabor predstav, ki se bodo zvrstile na odru Kulturnega doma Stična. Mladi gledalci bodo uživali v kabaretu s Čukom na palici, s psičkom in muco ter velikim ptičem Ferdom bodo odkrivali skrivnosti življenja, zvrhanega koša dobre volje pa bodo deležni ob nastopu pripovedovalca Pižame.
GLEDALIŠKI ABONMA IVANČNA GORICA vključuje štiri predstave, ki se bodo na odru Kulturnega doma Šentvid pri Stični zvrstile od oktobra do decembra. Program, ki zajema tako profesionalno kot tudi ljubiteljsko gledališče, bo s svojo raznolikostjo zagotovo navdušil vse gledališke sladokusce. V psihološkem trilerju boste preigravali možnost, kaj v življenju pomenijo trije milijoni minut in ali ste jih pripravljeni žrtvovati za svoje prijatelje, dramedija Dušan vas bo popeljala v svet naslovnega junaka, ujetega v vrtinec, do solz se boste nasmejali v komediji zmešnjav, prepleteni s hipnozo, drama Sosedov sin pa vas bo popeljala v Jurčičev čas, ki ima s sedanjostjo veliko več skupnega, kot se zdi na prvi pogled.

Več informacij o programu je dosegljivo na spodnji povezavi:
Za rezervacijo abonmajskih vstopnic pišite na gledaliski.ivancna@gmail.com ali pokličite na 041 328 141.

Abonmajske predstave bodo potekale v skladu z navodili NIJZ. Glede na trenutno veljavne odloke predvidevamo, da bodo gledalci za ogled predstav morali izpolnjevati pogoj PCT. Želimo si, da v trenutnih razmerah vsi ravnamo odgovorno in se držimo predvidenih ukrepov. Hkrati pa si želimo, da se ukrepov ne bojite in v njih ne vidite ovire za obisk gledaliških predstav. Abonmajska ponudba v lokalnem okolju je lahko priložnost in spodbuda, da je obisk gledališča varen, da se srečate z znanci in prijatelji, predvsem pa da sebi in svojim bližnjim štiri večere obogatite s kulturo.

Naj bo gledališče naše stičišče. Ostanimo skupaj in s kulturo.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki