Izpostavljamo

Vabljeni na predstavitev knjige Ivana Sivca o življenju Josipa Jurčiča

Ivančna Gorica, 10.09.2021


Poznamo našega Jurčiča? Kaj novega o njem še lahko izvemo? Kaj vse ga je oblikovalo kot ustvarjalca? Na to vam zagotovo lahko odgovori pisatelj Ivan Sivec, ki je odkrivanju Jurčiča posvetil več desetletij. Skozi ustvarjanje je velikokrat prehodil njegovo življenjsko pot in splet naključij je hotel, da je prišel do novih odkritij o njem, predvsem o njegovem zasebnem življenju.

Pisatelj Ivan Sivec bo z nami:

  • v soboto, 11. septembra 2021, ob 19. uri, v Kulturnem domu v Šentvidu pri Stični in
  • v nedeljo, 12. septembra 2021, ob 17. uri, v letnem gledališču Jurčičeve domačije na Muljavi.
Dogodek bo glasbeno obogatila skupina Propertea.

Roman Ivana Sivca z naslovom Prvi pomladni cvet – Realistična romantika Josipa Jurčiča je v letu Josipa Jurčiča nastal ob podpori Občine Ivančna Gorica ter ZKT Prijetno domače Ivančna Gorica.

Vabljeni, da pobliže spoznate življenje in delo našega rojaka Josipa Jurčiča in skozi njegovo življenje odkrijete navdih za ustvarjalno delovanje v sedanjosti.Prireditev bo izvedena v skladu s priporočili NIJZ. Obiskovalce prireditve naprošamo, da obvezno izpolnjujejo pogoj PCT in nosijo zaščitno masko.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki