Izpostavljamo

Ambasadorka Nina Pušlar pripravlja spletni koncert ob 15-letnici na glasbeni sceni

Ivančna Gorica, 18.02.2021


Odštevamo še zadnje dni oziroma trenutke do začetka enkratnega spletnega koncerta ambasadorke občine Ivančna Gorica Nine Pušlar, ki ga pripravlja ob 15-letnici njenega glasbenega ustvarjanja. Na koncertu bomo lahko prisluhnili njenim največjim hitom, skladbam z aktualnega albuma Nina, s svojimi odličnimi glasbeniki pa bo druženje na daljavo začinila tudi s šopkom premier. Spletni koncert bo že to nedeljo, 21. februarja 2021, ob 20. uri, na spletnem naslovu www.optimisti.si.
To je vsekakor več kot odlična priložnost za vse, ki pogrešate koncertna druženja z Nino, sploh pa če vas zanima, kaj svežega je s svojo ekipo ustvarjala v zadnjih mesecih. Koncert bo izveden na lokaciji, ki še ostaja skrivnost, prav tako se ji bo pridružil poseben glasbeni gost, s katerim sta posnela že nekaj skupnih glasbenih duetov.

Nina sporoča, da so VSTOPNICE za koncert še vedno na voljo na www.optimisti.si, kjer lahko kupite navadno, VIP ali darilno vstopnico za koncert. POSEBNI PAKET (vstopnica za koncert + CD) pa je na voljo na: https://ninapuslar.com/product/paket-vstopnica-cd/.
Pred odhodom na idilično lokacijo, kjer V ŽIVO pripravlja spletni koncert, je obiskala tudi župana Dušana Strnada in podžupana Tomaža Smoleta. Zahvalila sta se ji za povabilo na koncert in ji obljubila, da ji zagotovo prisluhneta »na daljavo« iz domačega naslonjača.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki