Izpostavljamo

FOTO: Čarobni septembrski večer na Muljavi s Kvatropirci

Ivančna Gorica, 04.09.2020


Magičnost noči, sev lune ter zvezd sta ponovno pričarala magičen akustičen večer v muljavskem amfiteatru na Jurčičevi domačiji. Tokrat so si svoj večer prislužili Kvatropirci in popeljali občinstvo nazaj v čas poletnih dni. Njihove dalmatinske pesmi so v marsikaterem poslušalcu vzbudile spomine na toplo, vroče poletje.
Koncert, kateremu je prisluhnil tudi podžupan Tomaž Smole, je tokrat potekal malo drugače, saj Covid-19 še vedno posega v naša življenja. Kljub vsemu je bila publika prevzeta in navdušena nad izjemnimi vokali. Jurčičeva domačija je cel večer sijala v svojem siju, še posebej sedaj ko se približujemo Jurčičevem letu. Vsi se že zelo veselimo prihajajočih dogodkov v čudoviti atmosferi.
Hvala Muljava, hvala Kvatropirci!

Hvala Zavodu Prijetno domače za organizacijo ter PGD Muljava, TD Muljava, Kulturno društvo Josipa Jurčiča Muljava za soorganizacijo dogodka.

Fotogalerija >>To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki