Izpostavljamo

Vabljeni na glasbeno doživetje z Ansamblom Saša Avsenika; Število vstopnic je omejeno

Ivančna Gorica, 23.07.2020


V petek, 31. 7. 2020, ob 20.30 uri, bo Ansambel Saša Avsenika v naravnem amfiteatru, pod zvezdnatim nebom na Jurčičevi domačiji, priredil prav posebno, intimno doživetje za obiskovalce. Nastop bo popolnoma v akustični izvedbi, brez ozvočenja, kar omogoči, da obiskovalci uživajo v naravnem zvenu instrumentov. Število vstopnic je omejeno in se jih da dobiti le v predprodaji! Dogodek bo potekal ob upoštevanju navodil NIJZ-ja za preprečevanje širjenja okužbe COVID-19.
Ansambel Saša Avsenika INTIMNO je prepletanje glasbenih uspešnic vseh treh Avsenikovih generacij, pogovora med ansamblom in obiskovalci ter glasbenih želja. Koncertni program namreč ni vnaprej pripravljen, ampak se ga sooblikuje s pomočjo obiskovalcev.

Svoje vstopnice si lahko zagotovite na naslednjih prodajnih mestih:
  • Zavod Prijetno domače, Sokolska 5, 1295 Ivančna Gorica,
  • Jurčičeva domačija, Muljava 11, 1295 Ivančna Gorica.
Dogodek se bo odvil na prostem in ga bo zaradi trenutne situacije lahko obiskalo omejeno število ljudi, prav tako pa bodo vstopnice na voljo samo v predprodaji. Cena vstopnice je 18€.

Za več informacij spremljajte Facebook stran Turizem Ivančna Gorica ali pa pokličite na tel. številko 01 7812 128.

Vabimo vas, da se nam pridružite na tem unikatnem srečanju s člani ansambla in doživite prijeten večer!To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki