Izpostavljamo

100% uspeh in dva zlata maturanta na Srednji šoli Josipa Jurčiča

Ivančna Gorica, 14.07.2020


V ponedeljek, 13. 7. 2020, so na Srednji šoli Josipa Jurčiča Ivančna Gorica slovesno podelili maturitetna spričevala splošne mature. Prireditev je ob upoštevanju preventivnih zdravstvenih ukrepov potekala na ploščadi pred šolo.
Po besedah ravnatelja srednje šole Milana Jevnikarja so tretje leto zapored dosegli 100 % uspeh, na kar so izjemno ponosni. »Ponosni smo na svoje dijake, ki so se v čudnem korona času, kljub dvomesečnem delu na daljavo izkazali. Ne samo to, da so dosegli 100 % uspeh, imajo tudi izjemno visoko povprečje točk, skoraj 23 točk, kar je veliko nad slovenskim povprečjem«, je povedal Jevnikar.
Pohvalijo se lahko tudi z dvema zlatima maturantoma. To sta postala Ana Eržen in Gašper Struna, oba dijaka 4.a letnika. Slednja sta se po besedah Jevnikarja pridružila 62 zlatim maturantom v zgodovini ivanške srednje šole, kar je več kot odlično darilo ob praznovanju 70-letnice Srednje šole Josipa Jurčiča.
Čestitke generaciji maturantom izreka tudi župan Dušan Strnad, ki je na družbenem omrežju zapisal: »Čestitke maturantom, profesorjem in vodstvu šole. Lepo darilo ob 70 letnici Srednje šole Josipa Jurčiča«.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki