Izpostavljamo

Vabljeni na srečanje za samopomoč svojcem oseb z demenco

Ivančna Gorica, 10.07.2020


Ivankine spominčice vabijo svojce, kakor tudi obolele za demenco na srečanje »Skupine za samopomoč svojcem oseb z demenco«, ki bo potekalo v torek, 14. julija 2020, ob 19. uri, v Župnijskem domu Župnije Stična, Stična 17.
Na srečanjih skupine za samopomoč svojci pridobijo znanje in informacije, pomembne za nadaljnje življenje z osebo z demenco, kakor tudi informacije za oskrbo ter nego osebe, znanje o ustrezni komunikaciji, načrtovanju prihodnosti ob osebi z demenco, o aktivnostih, ki jih še zmore, ohranjanje samostojnosti. Sodelovanje v skupini, medsebojna izmenjava izkušenj in pridobljeno znanje pripomorejo k razbremenjevanju osebnih stisk. Pomembno je vedeti, da svojci v prvi fazi demence spodbujajo samostojnost bolnika, v drugi fazi poskrbijo za njegovo varnost, v tretji fazi pa za nego in udobje.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki