Izpostavljamo

All inclusive počitniško varstvo na stadionu v Ivančni Gorici

Ivančna Gorica, 26.06.2020


NK Ivančna Gorica v sodelovanju s ŠD Olimp organizira najbolj zabavne in poučne poletne počitnice za otroke v starosti od 6 do 12 leta daleč naokoli. Vse aktivnosti se bodo izvajale na stadionu v Ivančni Gorici v terminu od 29. 6. do 3. 7. in od 6. 7. do 10. 7.
Poletne počitnice so namenjene vsem otrokom, ki si želijo šole proste dni preživeti aktivno in v najboljši družbi prijateljev in super animatorjev. Igranje nogometa, košarke, odbojke, plavanje v bazenu, zabava z Nerf pištolami in ostale aktivnosti bodo del našega vsakdana. Ob pričakovanju vročih poletnih dni, bodo organizatorji poskrbeli tudi za ohladitev z vodnimi igrami in pravo vodno drčo, ki bo poskrbela za nasmehe na obrazih otrok. Poskrbljeno bo za okusno kosilo in zdravo malico. Ob koncu poletnih počitnic bo vsak otrok prejel tudi diplomo v spomin na nepozabne počitnice.

V kolikor potrebujete še več informacij, lahko pišete na pocitnice.ig@gmail.com ali pokličete na 031 770 837 (Gašper).

Naj bo poletje 2020 najboljše do sedaj!

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki