Izpostavljamo

Občanka Ana Virant pretekla Krožno pot Prijetno domače

Ivančna Gorica, 13.05.2020


Vsako leto na začetku maja Občina Ivančna Gorica organizira pohod po Krožni poti Prijetno domače, ki je trasirana skozi vseh dvanajst krajevnih skupnosti. Pohod je bil letos zaradi aktualnih razmer odpovedan, vendar se je kljub temu, v lastni režiji, na 100 km dolgo pot odpravilo kar nekaj pohodnikov.
Ena izmed njih je tudi tekačica in občanka Ana Virant iz Doba pri Šentvidu. Letos je načrtovala ultramaratonski tek v Vipavi, vendar, ker je bil tudi ta odpovedan, si je postavila nov izziv kar v domači občini. Skrbno se je pripravila na maraton, tako, da je dodobra spoznala traso in si pripravila priboljške za na pot.
25. aprila se je ob dveh ponoči podala na svojo občinsko pustolovščino kar izpred domačih vrat, saj gre trasa mimo njenega doma. Med potjo je doživljala spomladanske lepote naše občine, srečevala prijazne domačine, ki so jo spodbujali, se osvežila v reki Krki in pridobila tudi nekaj žuljev. Kar pa je ni ustavilo pri doseganju zastavljenega cilja.

Z nasmehom in z občutkom hvaležnosti je prispela na cilj, kjer so jo z aplavzom pričakali domači.

Pot Prijetno domače poteka z vzponi in spusti po čudoviti dolenjski pokrajini in je primerna za vsakega rekreativca. Lahko prehodite celotno traso, ali pa se podate le po delu poti. Ana vam jo priporoča!

Ekipa Zavoda Prijetno domače Ani čestita za dosežen rezultat in ji želi še mnogo novih izzivov.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki