Izpostavljamo

Raziščite pohodniške poti v občini Ivančna Gorica

Ivnačna Gorica, 08.05.2020


Daljši in toplejši dnevi predstavljajo idealni čas za aktivno raziskovanje domačih krajev. In v občini Ivančna Gorica so številne res lepe pešpoti. Trenutne razmere ne dopuščajo, da bi se prav v teh dneh številni pohodniki že osmo leto zaporedoma podali na več kot 100 kilometrov dolgo pot okrog občine. Organizatorji sporočajo, da t.i. Krožno pot Prijetno domače, ki pohodnike popelje po dvanajstih biserih občine, lahko prehodite vse dni v letu, tudi v teh dneh, ko to množično prireditev ni mogoče izpeljati.
Prav na današnji dan bi se moral začeti, že 8. pohod po krožni pešpoti Prijetno domače, ki pa je zaradi razmer v času epidemije prestavljen do nadaljnjega. Seveda pa ljubitelji narave in pohodništva lahko izkoristite ta čas za obisk poti v lastni organizaciji.

V nadaljevanju vam zato predstavljamo nekaj predlogov za pohodniške izlete:
Svoje fotografije iz potepanj po občini objavite na Instagram profilu @visit_ivancnagorica (#visitivancna, #visitivancnagorica) in na FB strani Turizem Ivančna Gorica. Najlepšo fotografijo bomo nagradili (Zavod Prijetno domače)!

Hkrati pozivamo, da upoštevate vse preventivne ukrepe, ki veljajo v času epidemije in preprečujejo nadaljnje širjenje okužb s koronavirusno boleznijo COVID-19.

Zavod Prijetno domače


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki