Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Ivančna Gorica, 14.02.2020


Prihajajoči dnevi v občini Ivančna Gorica ponovno ponujajo številne prireditve, na katere ste vljudno vabljeni.
Vsi ljubitelji pohodništva, narave in prijetnega druženja vabljeni na tradicionalni VALENTINOV POHOD na Korinjski hrib – Ciganov vrh. Odhod izpred Družbenega centra na Krki bo v petek, 14. 2. 2020, ob 18. uri. Za prijetno druženje na Korinju bodo v gasilskem domu poskrbeli korinjski gasilci. Predviden povratek na Krko je ob 22. uri. Udeležba na lastno odgovornost.

Vabljeni na letni koncert Otroške folklorne skupine Stična. Na koncertu bodo nastopili še člani Folklorne skupine Maribor iz Buenos Airesa ter Oktet fantov KD Stična. Koncert bo potekal v petek, 14. februarja 2020, ob 18. uri, v Kulturnem domu Stična.

Kulturno športno društvo Dob v sodelovanju s Krajevno skupnostjo Dob pri Šentvidu vabi na 1. razstavo ročnih del in umetnosti s kulturnim programom, ki bo potekala v petek, 14. 2. 2020, ob 19. uri, v prostorih nekdanje šole v Hrastovem Dolu.

Zveza kulturnih društev občine Ivančna Gorica in Kulturno društvo Ambrus vabijo na delavnico za otroke od 6. do 15. leta starosti. Delavnica POLSTENJE bo potekala v soboto, 15. februarja 2020, ob 9. uri, v Medgeneracijskih prostorih občine Ivančna Gorica (nad knjižnico Ivančna Gorica). Delavnica je brezplačna, so pa obvezne prijave na zkd.ivancnagorica@gmail.com.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki