Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Ivančna Gorica, 17.01.2020


Prihajajoči dnevi v občini Ivančna Gorica ponovno ponujajo številne prireditve, na katere ste vljudno vabljeni.
V sklopu otroškega abonmaja Ivančna Gorica vabljeni na otroško predstavo OD KAPLJICE DO OCEANA, ki bo v soboto, 18. januarja 2020, ob 9.30 in ob 11. uri, v Domu krajanov Temenica.

Občina Ivančna Gorica vabi na otvoritev rekonstrukcije lokalne ceste Sobrače – Sela pri Sobračah – Ježce. Slovesna otvoritev bo v soboto, 18. januarja 2020, ob 14. uri, na Vrhu pri Sobračah (pri Lokarjevih). Po blagoslovu in prerezu traku bo sledilo družabno srečanje s pogostitvijo v prostorih gasilskega doma v Sobračah.

V nedeljo, 19. januarja 2020, bo potekal že 10. tradicionalni Sobraški pohod po okoliških vaseh, ki ga pripravljata PGD Sobrače in KS Sobrače. Zbor udeležencev pohoda bo ob 9. uri pred gasilskim domom v Sobračah. Pohod bo organiziran v vsakem vremenu. Hoja pa na lastno odgovornost. Dolžina je okoli 15 kilometrov.

Vabljeni tudi na plesno produkcijo Aladin v izvedbi Plesnega kluba Guapa v nedeljo, 19. januarja 2020, ob 16.30 uri, v športni dvorani Osnovne šole Stična.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki