Izpostavljamo

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Ivančna Gorica, 08.11.2019


Prihajajoči dnevi v občini Ivančna Gorica ponovno ponujajo številne prireditve, na katere ste vljudno vabljeni.
Društvo gojiteljev pasemskih malih živali Ivančna Gorica vabi vse ljubitelje živali na ogled 22. jubilejne društvene razstave, ki poteka od petka, 8. do nedelje, 10. novembra, med 8. in 17. uro. V dvorani Kulturnega doma Ivančna Gorica je na ogled preko 50 vrst kuncev, golobov, perutnine in ptic pevk. Vabljeni na ogled.

Zveza kulturnih društev občine Ivančna Gorica vabi na ogled prve predstave otroškega abonmaja igralno lutkovnega muzikala Afriško sonce, ki je primeren za otroke od četrtega leta dalje. Predstava bo v soboto, 9. novembra, ob 10. uri, v Družbenem domu na Krki.

Košarkarski klub Ivančna Gorica pa vabi na člansko tekmo 4. kola v 4. SKL, skupina Zahod, ki bo v soboto, 9. novembra, ob 19. uri, v športni dvorani Podružnične šole Zagradec. Nasprotnik ivanške ekipe je Košarkarski klub Gorenja vas.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki