Izpostavljamo

Prejemniki svečane listine AVP Ciril Zajec, Ciril Grabljevec in Vrtec Ivančna Gorica

Ivančna Gorica, 28.10.2019


Javna agencija RS za varnost prometa (AVP) je na tradicionalnem srečanju predstavnikov vseh lokalnih svetov za preventivo in vzgojo v cestnem prometu (SPV), osemnajstim posameznikom in organizacijam podelila svečane listine, ki so najvišja priznanja za delo na področju prometne preventive.
Svečana listina AVP se podeljuje posameznikom in organizacijam za izreden prispevek za večjo varnost v prometu in posameznikom za življenjsko delo na področju prometne preventive.

Prejemniki priznanj, ki jih je podelila v. d. direktorice Agencije za varnost prometa Vesna Marinko, so tudi iz Občine Ivančna Gorica. To so Vrtec Ivančna Gorica ter člana Združenja šoferjev in avtomehanikov Ivančna Gorica, Ciril Zajec in Ciril Grabljevec.
Kot je bilo na slovesnosti v Ljubljani povedano, Vrtec Ivančna Gorica v svojem programu dela izvaja vrsto dejavnosti na temo vzgoje in preventive v cestnem prometu. Z otroci in zaposlenimi se aktivno vključujejo v projekte na državni in lokalni ravni. Spodbujajo akcije, jih organizirajo in realizirajo. Dodatno vključujejo tudi starše in jih ozaveščajo o vzornem vedenju odraslih v prometu. Vrtec Ivančna Gorica več desetletij aktivno deluje na področju preventive in vzgoje v cestnem prometu na področju vzgoje predšolskih otrok. Svečano listino je prevzela ravnateljica Vrtca Ivančna Gorica, Branka Kovaček.
Ciril Zajec in Ciril Grabljevec neprekinjeno delujeta več kot 30 let na področju preventive in vzgoje v cestnem prometu kot člana ZŠAM Ivančna Gorica. Predvsem delujeta na področju preventive šolskih, predšolskih otrok in šibkejših udeležencev v cestnem prometu na področju Občine Ivančna Gorica ter redno in aktivno delujeta pri vseh preventivnih akcijah. S svojim zglednim delom dajeta vzor in pogon vsem članom ZŠAM Ivančna Gorica in s tem pripomoreta k večji varnosti v cestnem prometu.

Prejemnikom najvišjega priznanja za delo na področju prometne preventive, iskreno čestitamo.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki