Izpostavljamo

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Ivančna Gorica, 13.09.2019


Prihajajoči dnevi v občini Ivančna Gorica ponovno ponujajo številne prireditve, na katere ste vljudno vabljeni.
Gasilke in gasilci PGD Muljava vabijo na otvoritev novega gasilskega doma na Muljavi 14. 9. 2019. Slavnostna prireditev se prične ob 17. uri, z mimohodom gasilske parade, kulturnim programom in podelitvijo nagrad in priznanj. Ob 20.00 uri sledi velika vrtna veselica pod velikim šotorom z ansamblom POGUM.

Po več kot mesecu dni priprav člansko ekipo Rokometnega kluba SVIŠ iz Ivančne Gorice čaka težko pričakovana prva tekma nove sezone v 1.B rokometni ligi. Tekma med domačo ekipo in ekipo RD Rudar iz Trbovelj bo v soboto, 14. septembra 2019, ob 19. uri, v športni dvorani OŠ Stična. Vabljeni!

Kulturno športno društvo Dob pa vabi na predstavitev knjige Jerneja Zorca Pot moje duše, ki bo v nedeljo, 15. septembra 2019, ob 18. uri, v avli Osnovne šole Ferda Vesela Šentvid pri Stični.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki