Izpostavljamo

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Ivančna Gorica, 06.09.2019


Prihajajoči dnevi v občini Ivančna Gorica ponovno ponujajo številne prireditve, na katere ste vljudno vabljeni.
Občina Ivančna Gorica in Svet župana za starosti prijazno občino vas prijazno vabita na prireditev VSI SMO ENA GENERACIJA, ki bo v petek, 6. septembra 2019, ob 17.30 uri, na Sokolski ulici v Ivančni Gorici (ploščad pred občinsko stavbo).

Vljudno vabljeni na 10. mednarodno tekmovanje v western jahanju, ki šteje za točke državnega prvenstva SIQHA na Ranč Prebil v Temenici, v soboto, 7. 9. 2019, od 10.00 ure naprej! Tekmovanje za DP SIQHA se organizira skladno z aktualnim Pravilnikom za western tekmovanja pod okriljem SIQHA.

Turistični društvi Polževo in Višnja Gora v soboto, 7. septembra 2019, vabita na Polževo, kjer bo organiziran že 15. Krevsov tek in pohod po Kriško – polževski planoti nad Višnjo Gori. Tek je posvečen domačinu Ivu Krevsu, ki je bil v tridesetih letih prejšnjega stoletja balkanski prvak v tekih in udeleženec Olimpijskih iger leta 1936 v Berlinu.

Gasilci in gasilke PGD Temenica prirejajo gasilsko veselico z Ines Erbus in Ansamblom Nipera, ki bo potekala v soboto, 7. 9. 2019, od 20. ure dalje, v Temenici na igrišču pod velikim šotorom.

Vinogradniško-sadjarsko turistično društvo Debeli hrib pa vas prisrčno vabi, da skupaj z njimi proslavite 10. obletnico ustanovitve društva. Praznovanje bo v nedeljo, 8. septembra 2019, ob 11. uri, na šolskem igrišču pod šotorom v Temenici.

Posebno obvestilo:

Organizatorji prireditve 3. dan sekire ter 2. Državno prvenstvo v metu Krpanove dvojne sekire sporočajo, da je prireditev zaradi napovedanega slabega vremena, prestavljena na 29. 9. 2019.Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki