Izpostavljamo

Obisk otrok na Debelem Rtiču

Ivančna Gorica, 08.08.2019


Tako kot vsako leto so tudi otroci iz Ivančne Gorice letovali v Mladinskem zdravilišču na Debelem Rtiču in uživali v morskih radostih. Zdravstvenega letovanja in kolonije na Debelem Rtiču se je letos udeležilo 153 otrok iz občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Dobrepolje, od tega 62 otrok iz ivanške občine.
Otroke sta poleg novega predsednika Območnega združenja Rdečega križa Grosuplje Matjaža Marinčka obiskala še podžupan Občine Ivančna Gorica Tomaž Smole in podžupan Občine Dobrepolje Jože Prijatelj.
Vodstvo Mladinskega zdravilišča je naprej pripravilo predstavitev dejavnosti in zdravstvenih programov, ki jih izvajajo, nato je sledil obisk otrok na delavnicah. Mnogi so izdelali lepe razglednice, nekateri so se udeležili vodnih in drugih iger, se družili, pogovarjali, uživali ob novih prijateljih. V počitniških dneh ni manjkalo kopanja, odšli pa so tudi na izlet z ladjico.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki