Izpostavljamo

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Ivančna Gorica, 28.06.2019


Prihajajoči dnevi bodo v občini Ivančna Gorica zaznamovani z številnimi prireditvami, na katere ste vljudno vabljeni.
Vabljeni na 24. medvaški turnir v malem nogometu na Krki, ki bo potekal v soboto, 29. junija, na športnem igrišču pri Podružnični šoli Krka. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Predviden začetek med 15. in 16. uro. Odvisno od števila prijavljenih ekip.

Športno društvo Ambrus organizira v soboto, 29. 6. 2019, s pričetkom ob 16.30 uri, na športnem igrišču v Ambrusu, pokalno tekmovanje ekip Občine Ivančna Gorica v malem nogometu.

Gasilci in gasilke PGD Zagradec na Dolenjskem vas vabijo na veliko vrtno veselico v soboto, 29. 6. 2019, ob 20. uri. Zabaval vas bo ansambel NEMIR. Tudi za bogat srečelov ter dobro hrano in pijačo bo poskrbljeno! Veselica bo pod velikim šotorom.

Avto Moto društvo Šentvid pri Stični prireja Evropsko prvenstvo Emx65 in 85 Sw Zone Emx Open. Dirka bo potekala v nedeljo, 30. junija 2019, s pričetkom ob 11. uri. Trening in kvalifikacije: sobota, 29. junij 2019, od 10. ure dalje (vstop prost).

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki