Ivančani v pravem navijaškem vzdušju pospremili najboljše kolesarje

Ivančna Gorica, 26.06.2019


Kolesarska dirka po Sloveniji se je z nedeljsko peto etapo od Trebnjega do Novega mesta tudi uradno zaključila. Svoj delež pa so prispevali številni občani Ivančne Gorice. V pravem navijaškem vzdušju so pospremili najboljše kolesarje v centru Ivančne Gorice in okoliških krajih od Radohove vasi, Šentvida in Stične.
Zagotovo je bilo najbolj bučno v centru Ivančne Gorice, kjer je bil tudi prvi od štirih letečih ciljev sklepnega dejanja največje kolesarske prireditve pri nas. Kljub slabšemu vremenu se je ob glavni cesti zbralo številčno občinstvo, ki je z glasnim navijanjem pospremilo množico kolesarjev. Navijaškemu vzdušju se je pridružil tudi župan Dušan Strnad.
Naj še povemo, da je kolesarje ob vstopu v krožišče pozdravila maskota najboljšega slovenskega kolesarja Primoža Rogliča v občinskem dresu Prijetno domače.

Fotogalerija >>To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki