Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Ivančna Gorica, 07.06.2019


Prihajajoči dnevi bodo v občini Ivančna Gorica zaznamovani s številnimi prireditvami na katere ste vljudno vabljeni.
Tudi letos se bo na Gradišču nad Šentvidom in Stično odvijal že 7. FESTIVAL KIPARJEV Z MOTORNO ŽAGO. Dogodek se odvija ob petka, 7. 6. 2019 do nedelje, 9. 6. 2019. Na dogodku si bodo obiskovalci lahko ogledali razstavo lesenih skulptur, vrhunec dogodka pa bo v soboto, 8. 6. 2019, ob 16. uri, ko bo potekalo že 7. državno prvenstvo v hitrostnem žaganju.

Folklorna skupina veterani VIDOVO bo že tradicionalno izvedla svoj letni koncert v petek, 7. junija 2019, ob 20. uri, v Domu Kulture Šentvid pri Stični. Na letošnjem koncertu vas bodo presenetili s posebnimi gosti.

Turistično društvo Ivančna Gorica in Turistično društvo Suha krajina organizirata že 24. tradicionalno POPOTOVANJE PO RIMSKI CESTI od Ivančne Gorice do Dvora. Kolesarsko popotovanje po rimski cesti bo v soboto, 8. junija 2019, s startom ob 9.30 uri, na parkirišču pred NLB v Ivančni Gorici.

PGD Radohova vas pa vabi na 29. tradicionalno gasilsko tekmovanje s pričetkom ob 17 uri. Po končanem tekmovanju pa bo velika vrtna veselica z ansamblom Nemir. Prireditev bo pod šotorom in bo v vsakem vremenu.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki