Bodo rokometaši SVIŠ-a ponovili uspeh izpred petih let

Ivančna Gorica, 10.05.2019


Pred rokometaši SVIŠ-a iz Ivančne Gorice je zgodovinsko pomemben vikend, saj se ta konec tedna v Novem mestu obeta velik športni dogodek – zaključni turnir četverice Pokala Slovenije. Poleg ivanških rokometašev bodo na zaključnem turnirju sodelovale še ekipe MRK Krka iz Novega mesta, RK Celje Pivovarna Laško in RK Gorenje iz Velenja.
Pisali smo že, da so se naši rokometaši na sklepni turnir četverice uvrstili po skalpu državnih podprvakov Rika iz Ribnice. Tokrat jim je žreb polfinalnih parov, ki je potekal pred dnevi v prostorih Kulturnega centra Janeza Trdine v Novem mestu, naklonil »na papirju« najlažjega tekmeca in sicer gostitelja turnirja, novomeško Krko. »Za moje igralce bo nastop na zaključnem turnirju velika nagrada. V Novo mesto bomo prišli povsem sproščeni, a to ne pomeni, da se ne bomo temeljito pripravili za polfinalni obračun z Novomeščani. Kot sem že povedal, se poznamo zelo dobro in nekih skrivnosti ni,« je po žrebu dejal trener ivanškega prvoligaša Aleksander Polak.

Dvoboj med Ivančani in Novomeščani bo v soboto, 11. maja, ob 20. uri, v športni dvorani Marof v Novem mestu. Pred tem se bosta ob 17. uri »udarila« večna rokometna rivala Celje Pivovarna Laško in Gorenje Velenje. Tekma poražencev za 3. mesto bo v nedeljo, 12. maja, ob 14. uri, finalna pa ob 17. uri.

Podprimo naše rokometaše. Le tako se lahko ponovi največji uspeh SVIŠ-a v klubski zgodovini iz leta 2014, ko so prav tako na zaključnem turnirju Pokala Slovenije osvojili izvrstno drugo mesto.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki