Projekt "Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo" tokrat v Ivančni Gorici

Ivančna Gorica, 08.05.2019


Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo je projekt družbe Radio Tednik Ptuj, ki ga peto leto zapored organizirajo z občinami in osnovnimi šolami iz Podravja in osrednje Slovenije. Želja organizatorjev je, da projekt postane vseslovenski.
Projektu se je z mladimi pevskimi talenti priključila tudi občina Ivančna Gorica z Osnovno šolo Stično. Na ponedeljkovem pred izboru, ki je potekal v stiški športni dvorani, so nastopili pevci iz matične osnovne šole in podružnic iz Višnje Gore in Zagradca. V obeh kategorijah so se izkazali kot zelo dobri pevci, ki radi pojejo slovenske pesmi, ki pa doslej svojega talenta na tekmovanjih v taki meri še niso preizkusili.
Komisija družbe Radio-Tednik Ptuj je za polfinalni nastop, ki bo 14. maja v Račah, iz mlajše kategorije izbrala Ulo Batis, s pesmijo Ne bodi kot drugi (Ditka), iz starejše pa Niko Jaklič, s pesmijo Nasmeh življenja.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki