Vabljeni na 7. pohod po Krožni poti Prijetno domače

Ivančna Gorica, 01.05.2019


Od petka 10. maja, do nedelje 12. maja 2019 Zavod Prijetno domače in Občina Ivančna Gorica v sodelovanju z Gorniškim klubom Limberk – sekcija Ivančna Gorica, Planinskim društvom Polž Višnja Gora in Planinskim društvom Šentvid pri Stični, organizirata 7. pohod po Krožni pešpoti Prijetno domače.
Tudi letos bo organiziran tridnevni pohod po Krožni pešpoti Prijetno domače, na kateri bodo pohodniki obiskali vseh 12 info točk v naši občini in po približno 100 kilometrih poti prehodili vseh 12 krajevnih skupnosti. Lani se je pohoda v vseh treh dneh udeležilo več kot 200 pohodnikov, a le tisti res vztrajni in izkušeni prehodijo celotno pot. Organizatorji vabimo k udeležbi vse občane in tudi druge pohodnike, ne glede na to, koliko poti kdo zmore prehoditi. Morda boste v času organiziranega pohoda prehodili le del poti in boste preostalo pot obiskali kasneje. Pot je označena in odprta vse dni v letu. Kartonček za kontrolne žige je na voljo v pisarni Zavoda Prijetno domače.

Tudi letos organizatorji pripravljamo popestritev pohoda z zanimivimi aktivnostmi ob poti, zato še posebej vabljeni vsi, ki imate radi rekreacijo, zdrav način preživljanja prostega časa in uživate v prelepi neokrnjeni naravi naše občine.

Na pohod se je treba predhodno prijaviti na tel. št.: 041/376-662 ali na elektronsko pošto: turizem@ivancna-gorica.si, kjer dobite tudi vse podrobne informacije o pohodu in trasi poti.

pdfPotek poti 7. pohoda Prijetno domače (.pdf 412KB)

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki