Izpostavljamo

Slovesno odprtje pločnika in javne razsvetljave v Zgornji Dragi

Ivančna Gorica, 20.12.2017


Župan Dušan Strnad, je včeraj 19. 12. 2017, skupaj z direktorjem izvajalskega podjetja Eltim d.o.o. Darkom Perkom, predsednikom KS Višnja Gora Luko Šemetom, vodjem oddelka za investicije na občini Janezom Radošem in Janezom Virantom iz grosupeljske komunale, uradno odprl izgradnjo pločnika in javne razsvetljave v Zgornji Dragi.
Župan Strnad je ob tej priložnosti dejal, da je Zgornja Draga končno le dobila dolgo pričakovano pridobitev, ki leži neposredno ob zelo prometni regionalni cesti med Ivančno Gorico in Višnjo Goro. »Lahko rečem, da je danes vas Zgornja Draga še bolj prijazna do vseh udeležencev v prometu in domačinov, ki ob tej cesti živijo«. Zbranim krajanom je ob uspešno realiziranem projektu zaželel vesele prihajajoče praznike ter jim zaupal, da bo že spomladi naslednje leto v bližini postavljeno novo avtobusno postajališče.
Janez Radoš iz oddelka za investicije pa je zbranim še natančneje predstavil potek izgradnje. Povedal je, da je bil istočasno z izgradnjo pločnika in javne razsvetljave obnovljen tudi vodovod. Hkrati pa so uredili še dovoze do hiš. Tudi sam se je krajanom zahvalil za tvorno sodelovanje pri investiciji, ki bo bistveno pripomogla varnosti pešcev v prometu.
Zahvalo v imenu krajanov je občini izrekla Albina Nosan, ki je povedala, da je ta pridobitev za kraj zelo pomembna. Slednja je zbrane goste in prebivalce vasi povabila na krajši nočni sprehod do konca pločnika, kjer se je slovesnost zaključila z druženjem ob pogostitvi.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki