Izpostavljamo

Najuspešnejša sezona Košarkarskega kluba Ivančna Gorica

Ivančna Gorica, 19.06.2017


Košarkarski klub Ivančna Gorica, ki deluje od leta 2008, je v soboto, 17. junija 2017, pred poslovnim objektom podjetja Cugelj PVC in ALU okna d.o.o. v Ivančni Gorici, za člane kluba, starše, sponzorje in donatorje, organiziral zaključek košarkarske sezone 2016/2017. Glede na pretekla leta, ko so se tovrstni zaključki sezone odvijali v športnih dvoranah, so letos prireditev in družabno srečanje pripravili pri podjetju CUGELJ PVC in ALU okna, kateri je v letošnjem letu postal glavni sponzor članske ekipe.
Letošnja sezona je bila za Košarkarski klub Ivančna Gorica zagotovo najbolj uspešna do sedaj. V državnem prvenstvu so nastopali s petimi selekcijami: U-9, U-11, U-15, U-17 in člani. Vodstvo kluba je izredno ponosno na igralce mlajših starostnih kategorij, ki vsako leto znova dokazujejo, da pridno trenirajo in iz leta v leto postajajo boljši košarkarji.

Na zaključni prireditvi so se predstavili igralci vseh selekcij, ki so se med seboj pomerili v revijalnih tekmah, podeljena pa so bila tudi priznanja. Podeljena so bila iz rok dolgoletnega slovenskega košarkarskega reprezentanta, Slavka Kotnika, ki je v svoji karieri pustil izjemen pečat. Kot je dejal, se je z veseljem odzval povabilu v Ivančno Gorico, kjer se dobro dela z mladimi košarkarji. Izrazil je tudi željo, da s tem nadaljujejo in zagotovo bo »zrasel« kakšen talent, ki bo presegel meje kluba.
S svojo prisotnostjo je mlade ivanške košarkaše z obiskom počastil tudi podžupan Občine Ivančna Gorica Tomaž Smole. Slednji je izrazil zadovoljstvo nad dobrim delom kluba, v katerega je vsakoletno vključenih več otrok. »Zahvala organizatorjem in vam starši, ki vključujete svoje otroke v športne aktivnosti«, je dodal Smole.

Fotogalerija >>To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki