Izpostavljamo

Na dirki Po Sloveniji se bo kolesarilo tudi po cestah občine Ivančna Gorica

Ivančna Gorica, 15.06.2017


Na najpomembnejši domači kolesarski dirki Po Sloveniji, ki poteka med 15. in 18. junijem, bo kolesarje vodila tudi čez občino Ivančna Gorica. 2. etapa v dolžini 169.9 km, ki bo potekala v petek 16. junija, bo v našo občino vstopila v 112-em kilometru v Sobračah. Kolesarji bodo nadaljevali mimo Radohove vasi, Šentvida pri Stični, Ivančne Gorice, Višnje Gore in Peščenika proti Grosuplju. Na naših cestah jih lahko pričakujemo med 13:30 in 14:30 uro.
Letošnja dirka vsebuje tudi velik promocijski dogodek, saj jo bo v neposrednem prenosu prenašal najbolj gledan evropski športni program EUROSPORT 2. Prenos je letos premieren, zato z nestrpnostjo pričakujemo veliki štiridnevni dogodek, ki si ga bo v neposrednem prenosu (med 13.30 in 15. uro) lahko ogledalo preko 113 milijonov gledalcev v Evropi, Aziji, Afriki in na Srednjem vzhodu. Prav tako si lahko kolesarsko dirko ogledate v neposrednem prenosu na TV SLO 2.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki