Izpostavljamo

Dnevi kulture v občini Ivančna Gorica (14. - 28. maj 2017)

Ivančna Gorica, 12.05.2017


Z dnevi kulture se v občini Ivančna Gorica v letu 2017 že 3. leto zapored pridružujemo evropskim državam, ki se vsako leto poklonijo ljubiteljskim kulturnim ustvarjalcem in s tem pokažejo svoje spoštovanje do ljubiteljske kulture ter njen pomen za sodobno družbo.
Dneve kulture v občini Ivančna Gorica smo pripravili Zveza kulturnih društev občine Ivančna Gorica, Občina Ivančna Gorica, Knjižnica Ivančna Gorica, šole, rokodelci, umetniški ustvarjalci in drugi, v sodelovanju s številnimi kulturnimi društvi iz občine Ivančna Gorica. Pripravili smo zanimiv program s področja literarne, gledališke in likovne umetnosti ter s področja zborovskega petja in glasbe. S pestrim programom smo zajeli vse generacije, zato lahko vsak najde prireditev, ki bi ga zanimala in jo bo obiskal. Začeli bomo s Kmečkimi igrami v Dobu, priredili nekaj razstav, umetniških delavnic širom občine, brali, si ogledali nekaj predstav in se naposlušali ubranega petja, priredili osrednjo svečanost ob prazniku občine Ivančna Gorica in zaključili z ambruško # mularijo.

Naj nam Dnevi kulture v občini Ivančna Gorica znova pokažejo, kako pomembno je za človeka biti ustvarjalen in kako prijetno kulturno zna biti v naših krajih.

Vljudno vabljeni!

pdfProgram prireditev (.pdf 218KB)

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki