Izpostavljamo

Izjava predsednika karate kluba Jožeta Kastelica o odgovornosti do okolja

Ivančna Gorica, 09.05.2017


Tokrat v rubriki »Kako znani Ivančani varujejo okolje?« smo zastavili nekaj vprašanj predsedniku Karate kluba Ivančna Gorica, Jožetu Kastelicu. Njegovo videnje do okolja si lahko preberete v spodnji izjavi.
Jože Kastelic: »Pri vsakdanjem delu v karate klubu z mladimi športniki, dajem velik poudarek na red in disciplino, kamor vsekakor sodi tudi lepo urejena okolica in tudi širši prostor. Začne se pri odlaganju malih smeti v zato namenjene koše, njihovo ločevanje, ter vzgoji, da se samo ločeni odpadki lahko predelajo in ponovno uporabijo. Vedno znova pa je potrebno opozarjati tudi na vandalizem (prevrnjeni koši, smetnjaki…), ter pravočasno opozarjanje in po potrebi preventivno ukrepanje. Le tako bomo imeli prijetno in čisto okolje in se bomo v naši občini počutili »PRIJETNO IN DOMAČE«. Sam pa skrbim za okolje tako, da ločujem odpadke po posameznih frakcijah. Odpadke ki ne sodijo v hišne kontejnerje pa odpeljem v CERO Špaja dolina«.

Več izjav si preberite TUKAJ.

Skupaj za čisto občino Ivančna Gorica.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki