Metod Podržaj in Tatjana Markelj prejemnika priznanj Civilne zaščite

Ivančna Gorica, 08.03.2017


Osrednja regijska slovesnost ob 1. marcu – dnevu Civilne zaščite s podelitvijo priznanj Civilne zaščite v letu 2017, je letos potekala v Kulturnem domu Medvode. V imenu Občine Ivančna Gorica so se slovesnosti udeležili poveljnik Civilne zaščite Občine Ivančna Gorica Jože Kozinc, gasilci iz Korinja ter prejemnika priznanj z naše občine.
Na slovesnosti so bila podeljena priznanja in nagrade Civilne zaščite najbolj zaslužnim pripadnikom Civilne zaščite ter drugim posameznikom, skupinam, občinam ter gospodarskim družbam, zavodom in drugim organizacijam za zasluge in prispevek pri razvijanju in krepitvi pripravljenosti, izvajanju zaščite, reševanja in pomoči ter odpravljanju posledic naravnih in drugih nesreč za leto 2016.
Priznanja za izjemno delo na področju zaščite in reševanja je letos prejelo 290 posameznikov oziroma organizacij, in sicer 179 bronastih, 63 srebrnih in 29 zlatih znakov, 18 plaket ter kipec Civilne zaščite. Na osrednji prireditvi, ki je potekala na Brdu pri Kranju, 1. marca 2017, je bilo podeljenih 46 priznanj, preostala pa so bila podeljena na 13 regijskih prireditvah. Na regijski prireditvi za ljubljansko regijo v Medvodah je bilo podeljenih 30 bronastih, 19 srebrnih, 3 zlati znaki in ena plaketa Civilne zaščite.

Bronasti znak Civilne zaščite
, ki se podeljuje za požrtvovalno in uspešno opravljanje nalog zaščite, reševanja in pomoči, je iz naše občine prejel podjetnik Metod Podržaj.
Srebrni znak Civilne zaščite, ki se podeljuje za posebne zasluge in izjemen prispevek k razvoju ter krepitvi varnosti pred naravnimi in drugimi nesrečami, pa je prejela Tatjana Markelj iz občinske uprave Občine Ivančna Gorica, ki med drugim opravlja tudi delo strokovne sodelavke za zaščito in reševanje.
Prejemnikoma iz naše občine ob osvojenem priznanju izrekajo čestitke tudi župan Dušan Strnad s sodelavci in štab Civilne zaščite Občine Ivančna Gorica.

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki