Izpostavljamo

»Papirčkarji« iz Doba se bodo predstavili na Vranskem

Ivančna Gorica, 18.11.2016


V teh dneh bo na Vranskem zacvetelo na tisoče cvetov, ki nastajajo pod spretnimi prsti ustvarjalk iz vse Slovenije. Četrta vseslovenska razstava cvetja iz krep papirja bo potekala 19. in 20. novembra 2016 v Športni dvorani Vransko, na njej pa bodo drugo leto zaporedoma sodelovali tudi »papirčkarji« iz Kulturno športnega društva Dob.
Letos bo razstavljalo preko 100 izdelovalcev iz cele Slovenije, med katerimi bodo tudi »papirčkarji« iz Doba, zato vabljeni vsi ljubitelji tovrstne umetnosti k obisku njihove stojnice. Letošnja razstava je pred adventnim časom, zato bo dvorana okrašena s pridihom adventa z velikimi adventnimi svečami in venčki, manjkale ne bodo niti božične zvezde. »Papirčkaji« sporočajo, da se bodo potrudili obiskovalcem pokazati tudi malo bolj zahtevne tehnike izdelovanja iz krep papirja.

Uradno odprtje razstave bo potekalo v soboto 19. novembra 2016, ob 9. uri, razstava pa je na ogled vsak dan do 17. ure.

Vabljeni!


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki