Izpostavljamo

KLUB SVOJCEV Ivančna Gorica vabi na redno srečanje

Ivančna Gorica, 14.11.2016


KLUB SVOJCEV, ki je organiziran pod mentorstvom Inštituta Antona Trstenjaka, vabi vse zainteresirane na redno mesečno srečanje, ki bo potekalo v torek, 15. 11. 2016 ob 17. uri v VRTCU Ivančna Gorica. Na tokratnem srečanju se bodo pogovarjali o tem kako naj mi oskrbovalci ostajamo aktivni pri dejavnostih, ki jih v življenju radi počnemo navkljub skrbi za druge.
Sicer pa je Klub svojcev organizirana skupina oskrbovalcev starejših in onemoglih, pa tudi teh, ki bodo to še postali in so se udeležili usposabljanja v organizaciji Inštituta Antona Trstenjaka v letu 2015. Na srečanja vabimo tudi vse nove zainteresirane dejanske in bodoče oskrbovalce, ki že oskrbujejo starejše in onemogle družinske člane ali pa se pričakuje, da jih bodo.

Vabimo vas, da si navkljub vsesplošnemu pomanjkanju časa, vzamete nekaj časa in se nam pridružite na srečanju Kluba svojcev in pridobite nove informacije in podate svoje izkušnje z oskrbovanjem.

Srečanja potekajo vsak tretji torek v mesecu od 17. – 18.30 ure. Pogovori potekajo o različnih perečih problemih s katerimi se oskrbovalci bolnih in starejših srečujemo.

Za več informacij o srečanjih se lahko obrnete na voditeljice:
Irena Brodnjak 040 461 592
Renata Globokar 041 284 116
Tatjana Pajek 031 655 622


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki