Izpostavljamo

Zaključek košarkarske sezone KK Ivančna Gorica

Ivančna Gorica, 09.06.2016


V petek, 3. junija 2016, je v športni dvorani Osnovne šole Stična, v organizaciji Košarkarskega kluba Ivančna Gorica, potekal zaključek košarkarske sezone 2015/2016, katerega sta se udeležila tako župan Dušan Strnad kot podžupan Tomaž Smole.
Letošnja sezona je bila za Košarkarski klub Ivančna Gorica zagotovo najbolj uspešna do sedaj. V državnem prvenstvu je nastopalo kar pet selekcij: U-9, U-11, U-13, U-17 in člani. Izredno ponosni so predvsem na igralce mlajših starostnih kategorij, ki vsako leto znova dokazujejo, da pridno trenirajo in iz leta v leto postajajo boljši košarkarji.
Ob tej priložnosti so podelili priznanja igralcem selekcij U-9, U-11 in U-13, prav tako pa so potekali revijalni tekmi kadetov med domačo ekipo in ekipo Košarkarskega kluba Janče ter tekma članov med KK Ivančna Gorica proti vrstnikom iz Kočevja. S svojo prisotnostjo je ob zaključku sezone, mlade ivanške košarkaše z obiskom počastil dolgoletni slovenski košarkarski reprezentant, Goran Jagodnik, ki je v svoji karieri pustil izjemen pečat.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki