Izpostavljamo

Prijetno domače melodije

Ivančna Gorica, 08.06.2016


Včeraj so v Ljubljani drugič podelili slovenske glasbene nagrade Zlata piščal, ki povzamejo domačo glasbeno bero preteklega leta. V kategoriji za izvajalca leta 2015, je Zlato piščal prejela Ambasadorka Občine Ivančna Gorica Nina Pušlar, za kar ji iskreno čestitamo.
Da se v Ivančni Gorici v teh dneh res dogaja, govori tudi dejstvo, da prav danes svojo 25-letnico slavi Stiški kvartet. S svojo novo pesmijo se bodo konec junija predstavili na 2. Festivalu Klap Slovenije. Pozabili pa niso niti na domačo Ivančno Gorico, kjer ob jubileju pripravljajo samostojni koncert z gosti. Koncert bo potekal, 2. julija ob 20. uri, v športni dvorani Osnovne šole Stična.
V teh dneh pa poteka tudi glasovanje velikega finala izbora za hišni band Pivnice Union. Za zmago se potegujeta prav naša dva občana, Marcel Petrič in Matic Zorec (Duo Marcel & Matic) proti drugemu finalistu skupine Farfalla. Na ponedeljkovem glasbenem tekmovanju v pivnici sta Matic in Marcel že zmagala, zdaj pa je vaš glas pomemben še preko Facebook glasovanja. Glasujete lahko tako, da ob sliki banda kliknete »like«. Glasovanje poteka vse do četrtka, 9. junija, do polnoči.

Glas za Duo Marcel & Matic lahko uporabniki Facebook-a oddate TUKAJ.


To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki