Izpostavljamo

Video: »Skupaj za čisto reko Krko«

Ivančna Gorica, 03.06.2016


Na praznični dan Občine Ivančna Gorica, 29. maja, smo na Krki z nizom dogodkov pod naslovom »Skupaj za čisto reko Krko«, obeležili zaključek projekta »Odvajanje in čiščenje odpadne vode v porečju Krke - 3. sklop«. Zanimivo reportažo iz celodnevnega dogajanja na Krki, si lahko ogledate v spodnjih videoposnetkih, ki jih je pripravila novomeška televizija Vaš kanal. Vabljeni k ogledu!
Dan se je začel, kot se za reko spodobi, na njenem izviru v Krški jami, s koncertom Big Banda Grosuplje. Iz Krške jame so se obiskovalci preko zelenih polj preselili na prizorišče 40. kajakaškega spusta po reki Krki.
V Družbenemu centru Krka je bila osrednja prireditev ob zaključku projekta »Odvajanje in čiščenje odpadne vode v porečju Krke - 3. sklop«.
Zadnje dejanje nedeljske slovesnosti pa je bil poklon pobudniku očiščenja reke Krke Avgustu Likovniku, ob 10-letnici njegove smrti in 90-letnici rojstva.
Vir: Vaš kanal

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se s piškotki